FFBH – Foreningen for bevaringshåndværkere

FFBH er en non-profit forening som har til formål at værne om det traditionelle håndværk og deres udførelsesteknikker. Foreningen hoved fokus er på vores fredede og bevaringsværdige bygninger og hvordan vi varetager og bevare disse bygninger til eftertiden, men det handler også om at bibeholde viden så vi også i fremtiden kan bygge smukke og æstetiske huse. Foreningen er ligeledes et forum hvor udøvende og tidligere udøvende håndværkere kan mødes,- udveksle erfaringer og ideer og sparre med hinanden. FFBH arbejder hele tiden på at kunne formidle kontakten mellem de instanser som varetager og rådgiver omkring restaurering og bevaring og de håndværkere som besidder den tekniske viden til at kunne udfører disse opgaver korrekt.

I FFBH tror vi fast og helt på vidensdeling og dygtiggørelse, der er ikke noget som hedder at man er for dygtig eller for vidende. I FFBH tilbyder vi seminarer, temadage, udflugter og mm. Vi arbejder for og på at få en seriøs efteruddannelse indenfor Restaurering og Bygningsbevaring. I FFBH satser vi på aktive medlemmer, da det er dem som skal dele viden og lave diverse arrangementer, vi i bestyrelsen vil selvfølgelig være behjælpelige med det administrative. Så vil jeg gerne endnu engang byde jer velkommen til Foreningen for Bevaringshåndværkere!

Se FFBH’s manifest her og tillæg til manifest her.

Her kan læses FFBH’s vedtægter .

Mads Okking Formand: mail, klik her.
Hans Bøjlund Andersen Næstformand: mail, klik her.
Christine Kabell Kassér: mail, klik her.
Tue Bojsen Max Christensen Bestyrelsesmedlem: mail, klik her.
Rasmus Bjørn Frederiksen: Bestyrelsesmedlem: mail, klik her.

Vil du i kontakt med foreningen så kan du skrive til nedenstående adresse